Nico Beckers

CEO - Chief Executive Officer

Expertise: Management en Leidinggeven - Verzuim - Perfomance Management - Insights Communicatie

Door deelnemers ervaren als: strategisch en onderbouwd

Nico stelt jou vragen waar je niet meteen zelf zou opkomen, maar die wel leiden tot het resultaat dat jij voor ogen had. Inhoudelijk confronterend. Op een minzame en betrokken manier brengt hij jou en jouw organisatie tot een hoger niveau. Die aanpak zorgt ook binnen Cameleon dat de trainer-consultants zichzelf en elkaar blijvend uitdagen. Niet alleen fijn, maar broodnodig in de vaak solitaire job als trainer. En natuurlijk een absolute must voor onze klanten die dit niveau verdienen.
Nico brengt structuur in jouw strategie en maakt jouw structuur strategisch.

+32 475 58 44 13

Tommie Harnie

CEO - Chief Experience Officer

Expertise: Sales, communicatie en activerende werkvormen

Door deelnemers ervaren als: enthousiast en creatief

Tommie laat het etiket ADHD niet als een belemmering klinken, maar als een talent. Voordat je met je ogen kan knipperen heeft Tommie alweer een beter idee en ziet hij het helemaal voor zich hoe jouw medewerkers, jouw organisatie en jijzelf boven zichzelf kunnen uitgroeien. Tegen ADHD bestaat er een medicijn, tegen zijn meeslepend enthousiasme niet.
Tommie sleurt je mee in zijn turbulent denkproces en voordat je bekomen bent van de rollercoaster aan input, besef je dat je wakker wordt in een nieuwe organisatie waarin mensen met meer plezier zich inzetten voor de klant en voor uw organisatie.

+32 475 48 73 89

Christoph Meunier

Trainer-Consultant

Expertise: Sales - Networking

Door deelnemers ervaren als: inspirerend en uitdagend

Christoph ontwapent met zijn charisma. Dat charisma kan hij uw medewerkers jammer genoeg niet aanleren, maar hij kan wel uw mensen leren hoe ze passie in sales kunnen vinden en houden. Sales gaat volgens Christoph niet om talent, wel om vaardigheden, competenties en een mindset. Op het einde van zijn sessie kent elke deelnemer het geheim van zijn filosofie: ‘don’t work harder, but sell smarter’.
Samen met Christoph installeert u een commerciële cultuur in uw organisatie

+32 470 98 38 43

Didier Blésin

Trainer-Consultant

Expertise: Sales - Leadership - Insights - Change - Stress prevention - Absenteïsme

Door deelnemers ervaren als: meeslepend en open

Didier combineert op een unieke manier een innerlijke rust met een uiterst commerciële mindset. Op een innemende manier deelt hij zijn talent en inzichten. Daardoor maakt hij van jouw saleskrachten, meedenkers die de behoeften van de klant boven tafel krijgen en die noden kunnen vertalen in oplossingen waarvoor de klant bereid is om te betalen.
Didier helpt u én uw bedrijf groeien!

+32 497 41 14 73

Hugo Geervliet

Trainer-Consultant

Expertise: Communicatie - Leiderschap

Door deelnemers ervaren als: gedreven en nuchter

Hugo vertrekt resoluut vanuit de werkrealiteit van de deelnemer. Hij gaat aan de slag met situaties waar de deelnemers het moeilijk mee hebben. Zo leren uw mensen de transfert naar hun werkrealiteit te maken. Zo worden theoretische inzichten, bruikbare kapstokken en geen dogma’s. Met zijn humor en relativerende benadering creëert hij een leeromgeving waarin mensen durven experimenteren met nieuw gedrag.
Hugo leert uw medewerkers (opnieuw) het plezier in leren en ontwikkeling te ontdekken.

+32 478 32 25 79

Ivan Vanooy

Trainer-Consultant

Expertise: Time management

Experienced by participants as: perceptive and coaching

With his keen observations, Ivan points out your employees' strong points and the areas they need to develop. He does so in such a way that participants accept his feedback and also know immediately how to convert it into practice. Ivan doesn't stop at what someone can perceive, but also seeks out the cause of it. He is a coach who allows your employees to do most of the work themselves, to contemplate themselves and even to take responsibility for their own development.
Working in the background, Ivan is your ideal partner for the people management of your team

+32 475 54 90 04

Martine De Prijcker

Trainer-Consultant-Coach

Expertise: Verzuim - Communicatie - Leadership

Door deelnemers ervaren als: bruisend en professioneel

Martine haalt met haar empathisch enthousiasme het beste in uw mensen naar boven. Op zo’n manier, dat deelnemers het nieuw aangeleerd gedrag op een authentieke manier inzetten. Door haar openheid en oprecht respectvol vertrouwen, krijgt ze uw medewerkers zo ver om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor hun persoonlijke verandering en ontwikkeling.
Martine verhoogt zo hét kapitaal van uw organisatie: intrinsiek gemotiveerde medewerkers.

+32 476 45 01 58

Rudy Begas

Trainer-Consultant

Expertise: Klantgericht handelen 

Door deelnemers ervaren als: spitsvondig en entertainend

Indien je wilt dat jouw mensen overtuigd worden van het belang van klantgericht handelen en dat ze ook leren hoe ze dat concreet kunnen doen, dan moet je Rudy in huis halen. Met een ongeziene creativiteit en enthousiasme neemt hij de deelnemers mee in een boeiend leertraject. Hij laat telkens de deelnemers met spijt achter…spijt dat ze deze leerervaring niet eerder hebben beleefd.
Kortom, een gedreven goesting gever!

+32 496 62 09 88

Ann Dobbeni

Managing Partner f-use

Expertise: Activerende communicatie - Verandercommunicatie - Oplossingsgerichte procesbegeleiding - Design thinking - Employee experience design

Door klanten ervaren als: creatief, verbindend en energie gevend

Ann heeft een 6e zintuig om de energiebronnen van mensen te vinden en aan te wakkeren. Ze brengt naar boven wat medewerkers bindt aan hun werk, hun collega’s en uw organisatie. Op een innemende en stimulerende manier maakt ze die verbinding expliciet en sterk. Ze bereikt uw doel via creatieve en oplossingsgerichte wegen met een sterk commitment van alle betrokkenen.  
Ann faciliteert als onzichtbare lijm met duidelijke zichtbare resultaten.

 

+32 478 25 05 35

Ingrid De Groote

Customer & Project Coördinator

Door klanten ervaren als: professioneel en hands on

 

Ingrid is voor u als klant de rode draad tijdens uw project. Hoe creatief en baanbrekend een traject ook kan zijn, zij zorgt ervoor dat alles administratief in orde is, dat u een factuur krijgt met het juiste bedrag en dat u de subsidies krijgt waar u recht op heeft.
Ingrid kanaliseert op een rustige en tegelijk doortastende manier het ongeleid enthousiasme van de trainers zodat hun creativiteit vertaald wordt naar realistische en uitvoerbare projecten.

+32 2 266 89 99

Koen Rymenants

Financial Manager

Expertise: Financieel de vinger aan de pols houden

Door klanten ervaren als: betrouwbaar en precies

We kunnen ons focussen op waar we goed in zijn dankzij Koen. Hij maakt onze ideeën financieel haalbaar. Hij zorgt ervoor dat al onze medewerkers en leveranciers op tijd betaald worden en zorgt ervoor dat we de juiste investeringen doen. Als onze partner bent u zo gerust dat Cameleon een financieel gezond bedrijf is.
Financiële complexiteit vertaalt hij in een heldere en begrijpbare taal.

+32 2 266 89 96

Geert Aelbrecht

Managing Director at Gacco bvba & Membre du conseil consultatif de Cameleon Business Training

Door ons ervaren als: onderbouwd en uitdagend

Geert heeft een sterke expertise opgebouwd in verschillende management rollen en als Chief Human Resources Officer bij BESIX Group. Met deze ervaring daagt hij ons uit om vooruitstrevend te zijn. Zijn ruime kennis van HR, helpt ons om te anticiperen op toekomstige behoeften van u en onze andere klanten.
Geert z'n wielrennersmicrobe doet ons steeds een tandje bijsteken.

+32 475 67 16 16