Opleidingsvormen die vertrekken vanuit de ervaring van je medewerkers

Daarom luisteren we eerst goed

We onderscheiden ons als opleidingsorganisatie door de manier waarop we leerinhouden op vlak van management, sales en communicatie overbrengen. Daarom luisteren we eerst goed naar je opleidingsbehoefte en vooral naar wat je wenst te bereiken. Op basis daarvan kiezen we in onderling overleg een efficiënte opleidingsvorm die blijft plakken, waarbij de ervaring van je medewerkers centraal staat. Hieronder vind je enkele uiteenlopende concepten.

One minute wizard

concreet en doelgericht - kort en intensief

Een specialist loopt 1 uur lang mee met je medewerker. Ondertussen geeft hij kort en to the point een aantal tips om een vooraf afgesproken doel te realiseren. Elk uur verplaatst de One Minute Wizard zich, zodat binnen een afgesproken tijdspanne alle deelnemers gezien worden. Een tip duurt maximaal 1 minuut met de uitnodiging deze zo snel mogelijk toe te passen.

Meer informatie

Academy

confronterend en in den business

Een opleidingsarchitectuur met een duidelijke en vaste structuur die naar inhoud, duur en aanpak volledig aanpasbaar is. Een persoonsgerichte aanpak als rode draad die de evolutie in de ontwikkeling helpt op te volgen waarbij we deelnemers een spiegel voorhouden.

Door de geïntegreerde aanpak bestaat de mogelijkheid om ook met andere opleidingspartners samen te werken.

Meer informatie

Digitaal

herkenbaar, in den business

Digitaal leren, of gebruiken we hier een pleonasme? Just in time? Of beter “Just In Work”. Door oa. het inzetten van digitale media brengen we het leren daar waar het nodig is, in de business. Interactieve video, online prikborden,… tools die het sociaal leren bevorderen én een extra dimensie toevoegen.

Meer informatie

Acteurs

confronterend

Vriend of vijand? Met een acteur je vaardigheden oefenen. Een absolute meerwaarde die zorgt voor een stevige verankering van het leermoment. Een acteur is getraind in het neerzetten van gedrag. Zo kan je als deelnemer oefenen met het gedrag waarmee je het in de praktijk moeilijk hebt en werken naar een succeservaring. Een spiegel die best confronterend kan zijn.

Meer informatie

Workshops

in den business, praktisch

Werken aan de mindset of inzichten meegeven die onmiddellijk invloed hebben op het gedrag? Kies dan een workshop als format. Meer dan in een training is er hier ruimte voor discussie en overleg. Een hoge mate van participatie en creativiteit is het gevolg.

Onze trainer neemt de rol van procesbegeleider, facilitator op om het geheel naar een vooraf afgesproken doel te begeleiden.

Meer informatie