Wat houdt ons bezig?

Leerdoel: proactief handelen

Artikel geschreven op 11/06/2019 door Tommie Harnie

Hoorde je nog nooit over proactiviteit of proactief handelen? Bekijk dan snel eens een aantal vacatures, het staat er vol van. Binnen salesfuncties is het zelfs een van de meest gevraagde zaken. Redenen genoeg om hier dieper op in te gaan tijdens één van onze BYS-meetings (Boost Your Skills). Inspirerende sessies die ons als trainers/coaches scherp houden en inspireren. Proactiviteit als leerdoel op de agenda. Houding of vaardigheid?

Lees meer

Leo en Lea

Artikel geschreven op 06/06/2019 door Tommie Harnie

LEO heeft lang alléén stand gehouden onder de vele acroniemen die de trainingswereld rijk is. Je weet wel, een letterwoord dat je helpt om iets belangrijks te onthouden, mnemotechniek. Als student kwam het wel eens voor dat je een ezelsbruggetje maakte en dit dan weer vergat. Contraproductief dus. Met LEO is het anders.

Lees meer

Ik stond erbij en...

Artikel geschreven op 03/06/2019 door Tommie Harnie

"Ik zag twee beren broodjes smeren, oh dat was een wonder...." U kent het wel! En misschien zet het u wel aan tot verder fantaseren. Een korte opzoeking op Wikipedia leert me dat het een traditioneel kinderliedje is én dat het gerekend wordt tot de leugenliteratuur.

Lees meer

Start with WHY

Artikel geschreven op 15/05/2019 door Tommie Harnie

Wij zijn blij. Wij zijn blij én trots. De aftrap van weer een mooi en boeiend leertraject werd gegeven met een Kick-Off.

Lees meer

Recente artikelen