Wat houdt ons bezig?

Hoe werk jij in de toekomst?

Artikel geschreven op 28/06/2019 door Tommie Harnie

Hoe kijk jij naar de toekomst? Of hoe voel jij je als je aan jouw werk in de toekomst denkt? Op zich een banale vraag dacht ik. Wie is er nu bang of angstig voor de toekomst? Die komt er toch aan... Een beetje 'open minded' persoon staat toch optimistisch in het leven, so what? Tot ik na een tweedaagse CIPD kuur in London, toch ff stil stond bij de antwoordmogelijkheden.

Lees meer

Leerdoel: proactief handelen

Artikel geschreven op 11/06/2019 door Tommie Harnie

Hoorde je nog nooit over proactiviteit of proactief handelen? Bekijk dan snel eens een aantal vacatures, het staat er vol van. Binnen salesfuncties is het zelfs een van de meest gevraagde zaken. Redenen genoeg om hier dieper op in te gaan tijdens één van onze BYS-meetings (Boost Your Skills). Inspirerende sessies die ons als trainers/coaches scherp houden en inspireren. Proactiviteit als leerdoel op de agenda. Houding of vaardigheid?

Lees meer

Leo en Lea

Artikel geschreven op 06/06/2019 door Tommie Harnie

LEO heeft lang alléén stand gehouden onder de vele acroniemen die de trainingswereld rijk is. Je weet wel, een letterwoord dat je helpt om iets belangrijks te onthouden, mnemotechniek. Als student kwam het wel eens voor dat je een ezelsbruggetje maakte en dit dan weer vergat. Contraproductief dus. Met LEO is het anders.

Lees meer

Ik stond erbij en...

Artikel geschreven op 03/06/2019 door Tommie Harnie

"Ik zag twee beren broodjes smeren, oh dat was een wonder...." U kent het wel! En misschien zet het u wel aan tot verder fantaseren. Een korte opzoeking op Wikipedia leert me dat het een traditioneel kinderliedje is én dat het gerekend wordt tot de leugenliteratuur.

Lees meer

Recente artikelen