Wat houdt ons bezig?

Doktersbriefje omdat mijn hond ziek is

Artikel geschreven op 17/09/2019 door Nico Beckers

Misschien omdat het binnenkort weer dierendag is? Of misschien omdat dieren nu toch ook al in menig bedrijf toegelaten worden omdat ze een positieve invloed op de werkvloer brengen. Feit is dat een artikel m'n aandacht trok dat ik zelfs alle reacties ben beginnen lezen. Vier belangrijke conclusies voor leidinggevenden.

Lees meer

Uw wachtwoord verloopt over 5 dagen...

Artikel geschreven op 12/09/2019 door Tommie Harnie
  • 'Uw wachtwoord verloopt over 5 dagen... Klik hier om een nieuw sterk wachtwoord te kiezen.'
  • 'Download nu de laatste versie om weer helemaal up to date te zijn.'
  • 'Log snel in met je social media account'

Herkenbare pop-ups? Allicht wel. En ze verschijnen altijd op een ongepast moment. Omdat je druk bezig bent, snel verder wil, het gewoon niet past. Negeren, uitstellen of toch maar snel "yes" aangeven zonder veel nadenken? Het gebeurt meer dan je denkt. Het toont vooral dat je een normaal mens bent en niet altijd scherp nadenkt over consequenties. Veilig handelen is daarom meer dan enkel een zorg van het interne IT departement. 

Lees meer

Hoe werk jij in de toekomst?

Artikel geschreven op 28/06/2019 door Tommie Harnie

Hoe kijk jij naar de toekomst? Of hoe voel jij je als je aan jouw werk in de toekomst denkt? Op zich een banale vraag dacht ik. Wie is er nu bang of angstig voor de toekomst? Die komt er toch aan... Een beetje 'open minded' persoon staat toch optimistisch in het leven, so what? Tot ik na een tweedaagse CIPD kuur in London, toch ff stil stond bij de antwoordmogelijkheden.

Lees meer

Leerdoel: proactief handelen

Artikel geschreven op 11/06/2019 door Tommie Harnie

Hoorde je nog nooit over proactiviteit of proactief handelen? Bekijk dan snel eens een aantal vacatures, het staat er vol van. Binnen salesfuncties is het zelfs een van de meest gevraagde zaken. Redenen genoeg om hier dieper op in te gaan tijdens één van onze BYS-meetings (Boost Your Skills). Inspirerende sessies die ons als trainers/coaches scherp houden en inspireren. Proactiviteit als leerdoel op de agenda. Houding of vaardigheid?

Lees meer

Recente artikelen